Χωρίς κατηγορία

Γιατί να αγοράσω ματαλλική ντουλάπα για το μπαλκόνι μου;

Οι ανάγκες για επιπλέον αποθηκευτικό χώρο και αποτελεσματικότερη αξιοποίηση του ήδη υπάρχοντος, ολοένα και αυξάνονται, για αυτό το λόγο η metallikes-ntoulapes έχει κατασκευάσει για εσάς γαλβανιζέ ντουλάπες εξωτερικού χώρου, που μπορείτε να τοποθετήσετε στη βεράντα, το μπαλκόνι ή και τον κήπο σας και να απαλλαχθείτε μια για πάντα από το πρόβλημα έλλειψης επαρκούς αποθηκευτικού χώρου.

Ο καθαρισμός του μπαλκονιού ή της βεράντας γίνεται παιχνίδι με το μεταλλικό ποδαράκι ύψους 10.5 cm που ανυψώνει την ντουλάπα ελαφρώς ώστε να έχετε εύκολη πρόσβαση από κάτω.

Με ύψος από 1m έως και 1,95m, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι όλα σας τα αντικείμενα θα χωρέσουν και με το παραπάνω, εύκολα και άνετα στην ντουλάπα μας , η οποια είναι κατασκευασμένη απο γαλβανιζέ λαμαρίνα που δεν σκουριάζει και βαμένη με ηλεκτροστατική βαφή για να αντέχει σε αντίξοες καιρικές συνθήκες.

Ακόμα και στην περίπτωση που χρειάζεστε διαφορετικές διαστάσεις ειδικά προσαρμοσμένες στο χώρο σας, εμείς είμαστε εδώ για να καλύψουμε κάθε σας ανάγκη.

Η εταιρεία μας, κατέχοντας ηγετική θέση στο χώρο των μεταλλικών επίπλων μέσα από την πολυετή πείρα και αξεπέραστη τεχνογνωσία αναγνωρίζει το γεγονός ότι μια ντουλάπα αποθήκευσης δεν είναι απλά ένα κομμάτι εξοπλισμού, είναι ένα έπιπλο που πρέπει να χαρακτηρίζεται τόσο από λειτουργικότητα όσο και από σχεδιαστική τελειότητα. Κάθε ντουλάπα φέρει 10 έτη εγγύηση για τη σκουριά.

Τώρα πια δεν χρειάζεται να ξοδέψετε μια περιουσία για να αγοράσετε μια ποιοτική και καλαίσθητη ντουλάπα βεράντας. Ανατρέξτε τις σελίδες μας και βρείτε την λύση που σας ταιριάζει.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *